• Ontwerp zonder titel (6).png

Zoek je hulp met beleggen?

Je verzekeringsmakelaar helpt je ook met beleggen!

Wie continu op zoek is naar nieuwe opportuniteiten om zijn of haar geld te beleggen kan alle advies gebruiken. Bij ons bent je dan ook aan het juiste adres voor het beheer van je beleggingsportefeuille. Als onafhankelijke makelaar zijn we immers nooit gebonden aan bepaalde producten of merken. We kunnen samen je beleggersprofiel bespreken en op basis van dat profiel ook je ideale portefeuille bepalen. Afhankelijk van het risico dat je wil nemen zal de balans tussen fondsen, aandelen, obligaties of andere opties schommelen.

Aangezien we steeds blijven inzetten op een goed gesprek, van mens tot mens, mag je er ook zeker van zijn dat we het welzijn van jouw beleggingsportefeuille onze prioriteit is. Dankzij onze jarenlange ervaring, steeds gekoppeld met die persoonlijke aanpak, halen we het maximale uit je beleggingen. De continue opvolging, vinger aan de pols op de markt, inzicht en trendspotting laten je toe op beide oren te slapen.

Met je onafhankelijke verzekeringsmakelaar sta je er dus nooit alleen voor. We zetten in op lange termijnrelaties en doen er ook alles aan om deze zo goed als mogelijk te onderhouden.

Wanneer we je volledige beleggingsportefeuille mogen beheren, gecombineerd me je verzekeringen, ervaar je écht onze meerwaarde. 1 contactpersoon, 1 aanspreekpunt, een heldere uitleg over de stand van zaken en de continue garantie dat we steeds het beste met je voor hebben. Zakenkantoor De Smet kan je echt ontzorgen als het aankomt op zaken die er echt toe doen: je spaargeld & je verzekeringen. Laat het maar aan onze expertise over.  

Advies nodig?